Hétvégi horgolósdi :)

Az előző mintáim óta, született már néhány db, úgy gondoltam minden hétvégére jut majd egy. Szeretnék a horgolós mintáimnak egy "gyűjtő nevet"... vagy csoport nevet ... fantázia nevet ... vagy valamilyen nevet ... jópofa címet :))) de nem jut eszembe semmi ötletes :( Töröm a fejem kb. 10 perce, de elkerül az ihlet. Hirtelen ez a "Hétvégi horgolósdi" jött, de nem az igazi ..... Ha valkinek van valami frappáns, mókás ötlete, szívesen veszem :)



Egysorosak

Évinek készítettem egy vadóckalóz bugyorért és egy vadóc kis virág kitűzőért cserébe:



Harmadik csereberém :)

Fehér osztott cérnákért és kis csengőkért cserébe Edithtől ezt a szép kis dobozkát kaptam, amiben egy ollóőr és egy tűpárna van. Köszönöm szépen Edith, így most már a tűimet és az ollómat is hamar megtalálom a gyöngyös asztalomon :)))



Ismét cserebere

Csipkékért, díszítő zsinórért és 6 gombolyag kötő fonalért cserébe Máriától ezt a szép táskát kaptam, amiben meglepetések is voltak: a kis csésze és a telefonzokni. Nagyon szép mid a három ajándék! Köszönöm szépen Mária!!!! :)



Cserebere

Találtam egy nagyon jó kis cserélgetős oldalt/blogot, a Csereberét. Minden félét lehet cserélgetni. Első sikeres csereberém megtörtént :)
Gombjaimért ezt a tiri-tarka, kis virágos mobilkabátkát kaptam Amotae-től. Tökéletes a mérete, a színe ... na és a kis virág ... nagyon jól mutat rajta ;) Köszönöm szépen!!!



Cserebere ajándékom Nirotól

Dia cserebere játékában Niro készített nekem meglepetést.
Már tervezgettem, hogy én is kipróbálom magam a gyöngydoboz fűzésben, mert ugye dobozmániás vagyok :) .... Az első dobozkámat nem én fűzöm meg, mert ma hozott a postás nekem egy meglepi csomagot és egy gyönyörű kis dobozkát rejtett, meg egy csoki karkötőt bonbon díszítéssel :)
Még soha nem láttam " élőben" gyöngydobozkát. Képen látni, hogy szépségesek, de kézben tartva.... Nagyon szuper ! Úgyhogy lesznek kistestvérei a meglepetésemnek :)))
Niro! Köszönöm szépen mindkét ajándékot!!!!!!



Édesanyámnak


Donászy Magda: Anyák napján

Tavaszodik, kis kertemben
kinyílik a tulipán.
Ragyognak a harmatcseppek
anyák napja hajnalán.

Kinyílott a bazsarózsa,
kék nefelejcs, tulipán,
neked adom anyák napján,
édes-kedves anyukám.


Szeretettel köszöntök minden Édesanyát!